Poskytované služby

Charita Zlín nabízí pomoc a podporu osobám v nepříznivé životní situaci prostřednictvím čtyř sociálních služeb péče, poradenství a prevence; lékařem indikované odborné úkony provádí zdravotní domácí péče:

Služby Charity Zlín členěné podle cílové skupiny

SLUŽBY PRO MLÁDEŽ Z DĚTSKÝCH DOMOVŮ, PŘÍSLUŠNÍKY NÁRODNOSTNÍCH MENŠIN, OSOBY V KRIZI A SOCIÁLNĚ SLABÉ, OSOBY POSTIŽENÉ PŘÍRODNÍ KATASTROFOU ATP.

Registrace sociálních služeb

Krajský úřad Zlínského kraje, Odbor sociálních věcí, udělil dne 15. srpna 2007 registraci sociálním službám, které Charita Zlín nabízí. Registrace je pro poskytování sociálních služeb podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů je nezbytná! Poslytovatel, který nemá k dispozici rozhodnutí o registraci, neposkytuje službu dle citovaného zákona a cenové vyhlášky, tzn. nenaplňuje zákonné podmínky. Registr poskytovatelů sociálních služeb je veřejně přístupný.

Charita Zlín, profesionální poskytovatel sociálních služeb

Poděkování všem, kteří Charitě Zlín přispívají finančním nebo hmotným darem, či jakýmkoliv jiným způsobem podporují její činnost. Velký dík patří všem, kteří pomáhají naplňovat její vize, poslání a cíle.

Sociální služby